Stimulastik

Stimulastik 3-12 mdr.

Kommende holdstart

Uge 14 2019

Torsdage kl. 9-10 (6-12 mdr.)

Torsdage kl. 10.15-11.15 (3-6 mdr.)

Fredage kl. 9-10 (3-12 mdr.)

Fredage kl. 10.15-11.15 (fortsætter)

 

Herefter holdstart igen i uge 23 2019 (forløb over 5 gange)

Udover hold på klinikken er der mulighed for at jeg kan komme på besøg i mødregruppen. Ring og hør nærmere for pris og andet.

 

Hvad er Stimulastik

Stimulastik er et ergoterapeutisk og varemærkeregistreret koncept, som handler om stimulation og gymnastik for spædbørn, hvor børn, forældre og bevægelsesglæde er i fokus.

Konceptet er udviklet af ergoterapeuter til 0-1-årige børn.

Stimulastik foregår på små hold, hvor forældrene er aktive sammen med deres børn, og hvor ergoterapeuten giver idéer til stimulation af barnet gennem leg.

Stimulastik består af:

• En række lege, som styrker barnets sansemotorik, og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet. De kan nemt

udføres hjemme for at understøtte og fremme barnets udvikling

• Ergoterapeutens viden om neurologi, udviklingspsykologi, sansning, adfærd, sprog og kontakt giver hende mulighed for at vejlede forældrene om barnets nuværende og næste udviklingszone og om hvilke aktiviteter, der vil være gode for det enkelte barn

• Mange forskellige ergoterapeutiske redskaber og teknikker til at stimulere de 3 basale sanser: balancesansen, muskel-ledsansen og berøringssansen

I Stimulastik benytter instruktøren sin ergoterapeutiske viden til at træne og stimulere børn med normal udvikling i deres nuværende og næste udviklingszone.

Hun benytter sin viden om sansebearbejdning, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at stimulere og motivere barnet og give det glæde ved at være aktivt. Desuden benytter instruktøren sin ergoterapeutiske viden om såvel sundhedsfremme som omgivelsernes betydning, til at vejlede forældrene i, hvordan de udnytter dagligdags aktiviteter til at stimulere barnet.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved